En storby's følelser, og overvunnet frykt

DET er noe spesielt med luften i Oslo.
Den er fylt med blandingen av millionvis av lukter og lyder. Alt fra rykende fersk kebab på Bislet og nytraktet kaffe fra en av de mange små cafeene i Karl Johan, til tunge chanel-parfymer i Bogstadveien. Det er noe eget ved å være en del av det yrende storby livet. Lyden av høye heler eller trillekofferter som stresser nedover gaten på vei til noe viktig, eller slaskete converse-sko som har levd livet, knirkende på vei inn i nærmeste kaffe-bar.
Det er mye man kan oppleve bare av å vente på trikken (for ikke å snakke om PÅ trikken), og det er noe avslappende ved å være inne i alt stresset.

I dag er det mandag igjen, og i det siste har tiden gått altfor fort. Mye fordi jeg har hatt en million ting å gjøre. Jeg har jobbet på 3 forskjellige steder om hverandre, i tillegg til skolearbeid. Og snakker om skole; JEG HAR KOMMET INN PÅ RADIO-JOURNALISTIKK på Danvik Folkehøgskole! Så her er det bare å forberede seg. Gleder meg enormt til å ta både pennen og skravlingen fatt. Tenk å etterhvert kunne jobbe med å gjøre det jeg liker aller best : være nysgjerrig og skravlete. Jeg må innrømme at jeg ler ganske godt når jeg tenker på hvordan et radio-program med meg ville vært. Bør kanskje legge de tørre vitsene mine på hyllen før det er for sent.

Jeg har også overgått min egen frykt, (ja, jeg er en pyse) og kjørt bil! Det var over gjennomsnittet morsomt, og det gikk faktisk strålende, med Alex foran, Bodil og Linus i baksetet. Jeg kjørte bare på en stor parkeringsplass altså.
But still! Jeg fikk høre at jeg var flink, og da tok jeg meg friheten til å gasse litt ekstra på. Da måtte Alex ut og ta en røyk sa han. Haha. Det ble litt for mye for mine svenske venner. I dag skal jeg kjøre igjen. Uten gass vel og merke.

Hva blir den neste frykten jeg skal overvinne? Stupebrettet på innebadet kanskje? Mye mulig.Jeg er inne i en fase hvor jeg føler jeg kan mestre alt. Super følelse, men tenker at matte-eksamen den 19.mai får mine ben fort plantet på jorden igjen.
Nå må jeg gjøre noe konstruktivt. Kanskje fikse kabelen min så jeg får lagt inn bilder igjen?

Hva er din største frykt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits