Moteaften med Costume

Har hatt den beste helgen på lenge, takket være de søte vennene mine. Feiret bursdagen min på fredag med middag, vorse, tequilashots-runder, lakris snøre-konkurranse og ut på byen, og hadde det sykt gøy! I rosa "ballerina kjole" gikk jeg rundt med rosa ballonger, pyntet muffins med rosa glassur, drakk rosa drinker og fikk masse rosa gaver! Haha. Hadde også prinsesse kroner som alle gjestene fikk da de kom, og ironisk nok var det Alex og Sigge de som hadde de på lengst..
Lørdag jobbet jeg med Eline, som UTROLIG nok var i fin form (dere skulle sett henne på fredag dere), og humpet rundt som ringeren i Notre Dame med en fot som har hovnet opp på mystisk vis etter fredag. Senere kom Linus og Bodil hit, og det var så deilig å bare slappe av for en gangs skyld. Vi så wm i ekkel film, og tok kvelden tidlig, etter ett langt fotbad.
Idag har det vært strålende sol og kjempevarmt, så vi dro ut for å kjøpe oss vårens første is. Etter det var det familiebursdag hjemme hos meg med kaker og gaver. Og lille Emil blir bare søtere og søtere. Tantes skatt!

Vel, der var helgen min i korte trekk. Uken som kommer nå blir veldig spennende for min del, da det er endel som skjer..Jeg elsker når det skjer litt ting rundt meg, så dette blir bra. Er så heldig å ha fått en invitasjon gjennom Tulip og Tatamo,den andre jobben min, til moteaften i Oslo med Costume,Tara, Vika Terrassen osv med goodiebags og stylingtips.. Det tenker jeg selvsagt å gå på. Og jeg skal ta med meg Camilla og Eline.
Dette er noe dere også kan være med på, om dere bestiller billetter.
Les mer om dette her : http://www.vikahandel.no/hva_skjer/Dårlig oppløsning på det bildet, men dere får vel lest hva som står der..det er iallefall en liten plan over min uke så langt :) Nå skal jeg sove, for i morgen venter en hard dag med matte og jobbing.. Bilder fra bursdagen kommer senere. Hatt en fin helg?

3 kommentarer

Mari

12.apr.2010 kl.14:14

Vil nå si Eline holdt hodeplagget på ganske lenge hun også, noe bildene bekrefter :P

Eline

12.apr.2010 kl.14:22

Jeg har for vane å dra med props på byen. Om det er prinsessekroner, roser eller briller spiller ingen rolle - så bare putt ansiktet ditt ned i vesken, Mari! Blir kos på torsdag, Ane :)

Anee

13.apr.2010 kl.02:01

Jeg døøør av dere. Kan ikke dere skrive en bok snart? Selvbiografi vel og merke. Kommer til å lese den med skrekkblandet fryd....

Ja Eline, torsdag blir bra :D

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits