Rainy Day ouftit

Idag er det virkelig herlig å ta på seg myke og behagelige kose-klær. Men hva om du samtidig vil se litt fresh ut og synes kose-dressen fra Cubus blir litt for laidback? Det er det vi har flanell-skjorter til :)
Hittil har jeg ravet rundt med min rødrutete flanellskjorte, med behagelige tights til, mens jeg har brent lys og sett ut på det grå og kalde regnet som jeg snart skal ut og gå i. Straks skal jeg lakkere neglene mine i glade farger, mens jeg hører på Basement Jaxx- Raindrops. For hvorfor være grå og trist selvom været ute er det?
rainyday
rainyday by anebannan featuring Dorothy Perkins accessories

Nå skal jeg på BikBok for å jobbe litt, også har jeg altfor fcking mye å gjøre i kveld. Må nemlig ordne istand så alt er klart for bursdagsfeiring i morgen etter jobb. Hardt liv. ;)

Hva liker du å ha på deg når det regner?

Én kommentar

♥ Henriette. Livet i syden

08.apr.2010 kl.12:31

Jeg er fra Bergen så regn skremmer ikke meg. Så lenge jeg har noe å dekke håret mitt med så bryr jeg meg ikke så mye om hva jeg har på meg fordiom det regner..

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits