på morgenkvisten : makeup

God morgen, folkens!

Har litt dårlig tid, så tenkte bare jeg skulle skrive ett kort innlegg om hva jeg har i make-up bagen. Jeg har valgt å vise det jeg bruker mest, som blir mer basis-makeup:

- Først skrubber jeg huden ren og bruker fuktighetskrem og foundation fra Clearins

- Så legger jeg på solpudder fra IsaDora Terracotta Tan nr 41, men ikke mye, så det ikke ser unaturlig ut. Mest i T-sonen (panne,nese, kinn. Det er der solen normalt ville gjort deg mest brun)

- Så bruker jeg en øyenbrynspenn fra H&M (Jeg synes de billigste øyenbrynspennene er best å bruke, da de som regel er litt mykere) og fremhever øyenbrynene mine og gir de mer dybde.


- Deretter legger jeg en base fra YSL på øyelokket, over og under helt opp til øyenbrynet for at eventuell øyenskygge skal feste seg bedre, og for å bli kvitt ujevnheter

-Så legger jeg en naturlig farge på øyenlokkene (Om det ikke er til festbruk;) ), som beige,lyseblå,brun eller gulltoner.Jeg bruker som regel øyenskyggene fra Chanel

-Etter øyenskyggen legger jeg på en flytende eyeliner fra IsaDora, da den er enklere å  håndtere enn en vanlig eyeliner. Eyelineren fremhever øyenfargen. Om jeg skal på fest f.eks, eller vil ha mer farge og morsomt uttrykk, bruker jeg en eyeliner fra Makeupstore i fargen Frosted Meadow. (isblå/turkis)

-Så er det mascaraen sin tur. Jeg bytter ofte på mascaraen, har enda ikke funnet en jeg elsker. Men akkurat nå bruker jeg en fra Rimmel London som gir ganske tykke vipper. Jeg bruker ingen vippe-tang, da det skader øyenvippene. ;)

-Til slutt legger jeg på en highlighter fra MakeupStore i fargen Cleo (gull-skimmer) i kinnbenene og under øyenbrynene for å gi et fint uttrykk, (Det som er så geniaaalt med denne , er at den kan brukes som skinner, øyenskygge og lipgloss, og den sitter også fantastisk bra. For ett røverkjøp :D )og helt til slutt en blusher fra Makeupstore i fargen nox. (rosa med gull-skimmer)Har du prøvd produkter fra MakeUpStore??


Trøtt i trynet. Nei, nå får jeg dra meg på jobb!!

2 kommentarer

Annelise Beck

06.apr.2010 kl.09:31

nice:D

mirsada

06.apr.2010 kl.15:00

har spørsmålsrunde på bloggen min, ville vært koselig om du hjalp meg å få inn noen spørsmål ! ;$

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits