Nytt på BikBok, og CP for real?

Vent litt, hvilken dag er det i dag? Nå går det helt i surr i skallen! Ved hver ferie går hjernen min litt i dvale/ferie-modus og om det er mandag eller lørdag spiller plutselig ingen rolle lenger.. Okei, onsdag. I går jobbet jeg på Tulip og Tatamo og idag jobbet jeg på BikBok. To veldig forskjellige, men dog elskbare jobber;)

Ett plagg jeg la spesielt merke til på jobben i dag, er denne maritime kjolen :

Jeg kan lett se for meg med denne på seiltur med Eline, Mari og Bodil i sommer! 
Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker maritime plagg?


Sluttet kl 18 idag, og har siden det bare nytt tiden til å nerde. Det hele startet med blogg.no sitt sykt lowlife eple-spill, som jeg selvfølgelig, som alt annet idiotisk ble hektet på. Så gikk det over til nyheter, som jeg jo må studere hardt og iherdig i ukene fremover..Hmm(hvorfor, kan du kanskje lese på bloggen min i morgen ;) )
Nå venter snart en over gjennomsnittet god seng, med en over gjennomsnittet bra kjæreste, men før jeg/vi tar kvelden blir det thriller. Er den så skummel som Alex sier, så har jeg ett problem.
(På jobben i dag snakket jeg med Stine om mitt multihandikappede ben som av og til slutter å virke, og som "henger seg opp" og gjør vondt når jeg går.. Stine har hatt noe lignende, og det er mulig jeg har fått begynnelsen på at hoften min låser seg. Ja, det var jo supert, i en alder av 21 år å få problemer med hoftene ;) Så nå er jeg Cp for real!!)

Dette resulterer i at jeg i skrivende stund sitter slik, for å tøye ut benene (Det eneste som hjelper), haha. Alex er så inne i spillet sitt at han ikke merker det engang)Nei,takk for meg. Ha en super påske, og god tur til dere som skal på fjellet!! :-)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits