BikBoks kolleksjon fremover

Denne uken har jeg jobbet litt på BikBok igjen, og det er så mye fint og fristende i butikken nå og fremover mot våren. Vi har snik-tittet litt i katalogen vi har fått over det som kommer, jeg sier bare GLED DERE.
Maritimt,rocka,søtt og røft. En salig blanding, med mye søte pudder-farger.

Men, så kommer det selvfølgelig noe som ødelegger... Onepiece dressen!! Tror du ikke den kommer til BikBok også? Ikke nok med at den har innvandert hele landet ellers, men den måtte komme etter meg,på arbeidsplassen min også..Grøss.
Greit at den ser komfortabel og god ut å ha på seg...men hold deg for Guds skyld hjemme om du skal gå med den.. Jeg ler meg ihjel av de som går med de i byen f.eks. jeg har tilog med sett noen gå med de på utesteder! Hvordan skal dette ende? Men, den er jo absolutt noe for deg som ønsker å se ut som en forvokst baby-mutant med sparkebukse..Bra å finne deg positive med alt vet dere;)Hva synes du om BikBoks kolleksjon så langt?
Din mening om onepiece?


6 kommentarer

Danish

12.mar.2010 kl.22:11

Har du jobbet på BikBok og ikke vært innom Meny? Hvor kjøper du mat, da? ;)

Og bra det er fler som er imot Onepiece, hvor høyt kommer man ikke til å sitte og le av det om en 2-3 år? Tidenes fæleste plagg!

blonderogvodkashots

12.mar.2010 kl.22:30

Haha, daaanish. Jeg hadde ikke pause i dag, derfor;) lover å komme innom neste gang. GODT å høre du er enig med meg, haha. ser deg for meg i en sånn,hahaha

karolinjje

13.mar.2010 kl.15:46

Du er veldig pen og jeg liker bloggen din :-)

Danish

13.mar.2010 kl.16:51

Se for meg det? No can do :P Leit å høre at de har kommet til BikBok :(

Men du får stikke innom neste gang du jobber da vet du ;)

alex

13.mar.2010 kl.17:07

fan va bra du är på paint Ane ;)

Ane

13.mar.2010 kl.18:04

JEG VET! :D

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits