verdensproblemer over bardisken


Enkelte ting må man bare blogge om. Dagen i går for eksempel, den var jo i en klasse for seg selv.
Jeg førfestet med verdens søteste jenter, vi ble vel 8 stk. Der var blant annet Inger og Carina, som jeg ikke har sett på LENGE pga at de har flyttet laaangt vekk. :(
Gud, så gøy vi hadde det, vi ble fine i farta etter litt for mange drinker..
Hagen kom innom, og med seg hadde han Stian og en del andre kompiser. Så dro vi alle til byen, og vi var vel innom ca alle utestedene.
Og som alltid når jeg er på byen, møter jeg masse interessante mennesker, haha. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og føler at jeg selv er veldig givende og smart da jeg drikker, så da er det gjerne lange diskusjoner om verdensproblemer som blir lagt frem over bardisken. Om bare noen hadde hatt en bånnopptaker da jeg skulle forklare en rocker i skinnjakke min veldig sterke mening om kristendommen f.eks..Jeg er altså ikke noe blod-fan av bibelen, men det finnes grenser.
Jeg møtte også på en gutt som var så lik broren min at det var helt naturlig for meg å starte en samtale med han for å spørre når han kom på middag i morgen.. Da han sa at han ikke het Mats, men Stian, begynte jeg å le. Jeg var så utrolig sikker på at han bare tullet med meg. Det er noe av det sykeste jeg har vært med på.

Sykt var det også at jeg til slutt endte opp på 7eleven med en gjeng svensker som kjøpte ben&Jerry-is til meg, og at jeg nesten kjøpte jakken til han ene.

Sånn, ferdig. Der har du helgen min i korte trekk. I dag har jeg vært og sett på Juli spille, og jeg ble ganske imponert må jeg si! Gøy å se på, jenta mi :)
Mamma, David, broren til Juli, og mamman til Jullan var også med!
Nå kommer snart broren min på middag, og Alex kommer hjem om noen timer, så dette blir en fin kveld <3

Hva har du gjort i helgen?
Pleier du å diskutere verdensproblemer på fylla?2 kommentarer

Bella

28.feb.2010 kl.19:07

hahaha du er gal :p

Mari

28.feb.2010 kl.19:30

Digger det!! hahaha

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits