Du vil heller dø langsomt enn å lese dette.

Hvor blir tiden av?
Var det ikke i går jeg satt og klemte på pakkene under juletreet? At julen er over er heldigvis noe jeg har fått med meg. Men at det snart er 3 mnd siden er ubegripelig. Faen. om 40 år er jeg 60. Det går fort det.
Ikke rart man glemmer bort å blogge.
Og hva har skjedd de seneste dagene? Kan jo nevne at jeg klarte å låse meg ute fra den nye jobben, for 2.gang, bare at denne gangen kom jeg aldri inn, så jeg måtte gå hjem uten jakke. Det var faktisk nøkkelen sin skyld, det der.
Kan også nevne at jeg har vært på shopping med Bodil,Eilen og Linus på Sandvika uten å kjøpe noe. Gratulerer til meg, imponerende. Til slutt kan jeg legge til at jeg og Alex har hatt en ordentlig kjæreste-helg med spa, bading, drinker og kino.
Og så ble det...
Fredag. Har endelig jobbet på BikBok igjen! Jobber veldig lite der om dagen, er mest Tulip og Tatamo. Og jeg merker jeg savner å jobbe der.
Jeg gikk bare og måpte da jeg så gjennom alt som var nytt i dag, og tok en snik-titt i katalogen vår over det som kommer utover våren... GLED DERE! De lekreste kjolene, og de stiligste tightsene står i kø for å komme ut i butikk. rocka + søtt + maritim.

Alex er i Sverige, så jeg har planlagt en skikkelig jente-helg.
Så i kveld har jeg en date med Desperate Housewifes DVD-ene, tekoppen min og Bunny Monro's Død. (Min favoritt-bok skrevet av Nick Cave. At en så jævlig, ekkel, mannlig, dyster og skjebnesvanger mann som alle elsker å hate, klarer å formulere seg på en måte som får alle til å elske han uten å vite hvorfor man gjør det, er et mirakel. I love it.)
I morgen blir det gledelig gjensyn med Carina som kommer helt fra Bergen :) Da skal jeg, Carina og Mailene ta noen drinker for mye og prate hull i hodene på hverandre.
Søndag skal jeg se på Juli spille! Hun er utrolig flink, så det gleder jeg meg til.

Beklager å måtte avslutte ett så meningsfylt og innholdsrikt blogginnlegg som sikkert gjør at de fleste av dere får tilbake livsgleden, men jeg skal på jobb tidlig i morgen, og har to episoder med favorittserien min å se, en tekopp å drikke, og en bok å lese før jeg tar kvelden. Hejdå.Det obligatoriske "dagens outfit"-bilde!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits