Å våkne opp til snøstorm...

...Er ikke favorittøyeblikket mitt! Nå begynner jeg å bli ubeskrivelig lei av å måke snø og av å vente på at våren skal komme. Alt håp blir knust da jeg ser på værmeldingen at det skal være skikkelig vinter i minst en måned til.. HALLO??

Torsdag, og nok en fridag. Har sittet og drukket chai-te i morgenkåpen min siden jeg stod opp, og skal straks ut og jogge. I snøen.
Er også litt pissed over at jeg ikke får med meg Oslo Fashionweek, og at hore- Norge hittil bare har tatt ET gull.
Jeg er også frustrert over hvordan jeg skal klare å ta valget mellom å studere engelsk i Miami Beach til høsten, eller starte rett på journalistikk i Oslo. Hvorfor kan jeg ikke ha noen som tar disse valgene for meg? en liten kineser som sitter og trykker på de rette knappene i hjernen. eller noe.
Jeg kunne skrevet en liste over alt som gjør meg pissed i grunn, men istedet biter jeg meg i kinnene og prøver å gjøre det om til positive ting :

- At det skal være vinter i en måned til, betyr jo at jeg får stå på mitt elskede snowboard litt lenger! (Som pappa sa, "du har fire år på deg til å bli med i OL i snøbrett". Jeg føler presset. haha. Hadde det derimot vært OL i tryning i trapper, hadde jeg gjort Norge stolt skal jeg si deg...

- At jeg ikke får med meg Oslo Fashionweek kan også snus om til noe positivt : Jeg får ikke lyst på alt jeg ser på catwalken, og jeg sparer masse penger.... Okei,den vinklingen fungerte ikke, vil fortsatt på OFW.

-At hore-Norge bare har tatt et gull, er jo bra..for svenskene. Da har de litt å glede seg over i livet.

-Både Miami Beach og Oslo er positivt, og det blir nok bra uansett hvordan jeg gjør det :
I Miami Beach er snø og kulde byttet ut med strender, sol og paraply-drinker. I Miami vil jeg bli kjent med masse spennende,nye mennesker, jeg vil kunne surfe, og jeg vil få en opplevelse for livet.
Men i Oslo vil jeg kunne se kjæresten min hver dag, jeg vil kunne ha det gøy med vennene mine,jeg vil kunne starte på journalistikk utdannelsen og bli ferdig utdannet iløpet av to år, jeg vil bli kjent med nye studenter, og fortsatt kunne beholde jobbene mine på BikBok + Tulip og Tatamo...OG jeg vil kunne stå på snowboard :)

Har du også noen irritasjons-momenter eller vanskelige valg å ta?
Nå skal jeg la frustrasjonen gå over ved å jogge en time, og så skal jeg til min Alex i kveld. Blir herlig å se han igjen..
Ha en strålende dag!!


Min elskede frokost. Kan ikke huske sist jeg hadde tid til å sette meg ned og spise ordentlig frokost. luksus.Times like this will never end !! Jeg sier som Tommy Nilsson : (HAHA)
Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag
2 kommentarer

alex

19.feb.2010 kl.19:03

Å våkne opp bredvid deg er favorittøyeblikket mitt! =)

Ane

19.feb.2010 kl.19:19

ja. Lett :D!!

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits