walking in my shoes..

...er noe jeg IKKE anbefaler. Hvis ikke du vil føle smerte. Jeg snakker om mitt nyeste sko-innkjøp..
Ned over Karl Johans gate gikk jeg i går, -som ringeren i NotreDame..Klarte ikke stå/gå etter heavy dansing på byen, men jeg var ikke den eneste, ELINE.
Jeg, Bodil,Mari og Eline dro nemlig til Oslo og møtte Julia og Matilda. Da vi hadde samlet oss, dro vi videre til Pilestredet på vors hos noen Eline kjente :)
Og der ble vi møtt av en haug med gutter. Jaha? Eline? hmm. Men de var veldig hyggelige, og jeg juger ikke når jeg sier jeg ble sliten i kjeven etter å ha hatt tusen latter-kramper..
Latte-krampe nr.1 var vel da jeg (som jeg vanligvis pleier å gjøre..jeg trenger vel neppe nevne "svett rundt ringen, eehh rett rundt svingen)stokket om ordene da jeg skulle spørre en person om lighter.. Gaute pratet nemlig om noe som hadde med kvitteringer og kunder å gjøre, og da falt det meg veldig naturlig inn å spørre en forbigående om "unnskyld, har du kvittering??" "...eh..lighter mener jeg ?" Skyt meg.

Vi var i en ganske liten leilighet,som hadde litt mangel på plasser til alle, så vi fikk laget vår egen sofa av dyner,puter og pledd. Digg<3 Det ble også litt vel mye alkohol på enkelte av oss, før vi danset oss videre til Roxy. Og aldri mer skal jeg dit. Altfor mange mennesker, og jeg er ikke akkurat keen på å vifte bort flere innpåslitne-slowminded- jeg-tar-ikke-ett-hint-,-jeg-klår-gutter.
Men vi hadde det morsomt, helt til benene mine sa stopp, og nektet å virke. Da var det på tide å dra hjem, og Linus hentet oss,snill som han er!
Men ikke tro at den lille turen ned til Oslo s skulle bli uten problemer -Langt ifra. Et dunk fikk nederste del av Karl johan til å snu seg, og der ligger Eline og Mari i en haug. Mari er nå uføretrygdet, da hun landet NEDERST. Neida, men nesten.

Det må også nevnes at det ikke var særlig digg å våkne kl 10 i dag tidlig med jakke,skjerf og votter i sofaen til Alex..
Men formen var bra, og som den beste kjæresten han er, lagde han god lunch og middag til meg i dag.. Vi feiret ikke noe spes.Valentines dag,men vi var sammen:) Og det er jo det som telles, eller hur?

Håper du har hatt en fin valentinesdag og en fin helg!
Har du gjort noe spesielt?6 kommentarer

Daniel

15.feb.2010 kl.07:46

Sv: Den er helt fantastisk!! Søk på google, "oreo kake oppskrift" :) Lykke til ;)

alex

15.feb.2010 kl.21:55

du er den beste kjæresten også som spiser min mat =)...

Mari

17.feb.2010 kl.18:25

Det gjør fortsatt vondt!! Og ja, søknaden til NAV er skrevet:P
Nei herregud det tror jeg på,utrolig vondt når det krøller seg også. Au pain pain pain!

fine bilder btw:)

Eline

18.feb.2010 kl.15:25

Hmmmm... synes ikke det kommer tydelig nok frem i bloggen at det var Mari som dro i meg når vi gikk nedover Karl Johan - og at hun er selvforskyldt i den skade hun pådro seg. Og meg.

Men for all del. Det var en kult kveld! RIP mobiltelefon <3

ane

18.feb.2010 kl.17:00

HAHA. åå skal vi fordele skyld her nå? vet du hvem som har skylda?FYLLA har. :) Da var vi ferdig med den saken. ja kvelden var kanon.. kjipt det med mobilen din :/ Bra du snart får ny..!

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits