Lately..

Onsdag. og..FRI?! Hva skal man liksom gjøre på en fridag når man ikke har noen planer? Svaret er : slappe av. Og det er jo det jeg kan best, så det gikk fint. Neida. Jeg får faktisk "maur i arslet" (heter det det? jeg spør deg, ALEX, du bruker jo det ordet greit mye, haha) av å ikke gjøre noe fornuftig. Fridagen gikk med til wm i lengste dusj,hårkur,bodyscrub og farging av øyenvipper. Snakk om ego-dag. Har også sett på desperate housewifes, laget muffins og vært udgelig. Og så på kvelden kom broren min og lille Emil :) Stakkars Emil er redd for meg, skumle tante Ane....
Can't blame him!

vel, nå skal jeg spare dere for å høre alt jeg har gjort i det siste, så her har dere noen utrolig flotte (og hverfall ikke-kornete) mobil-bilder fra de siste dagene:
Ord som må nevnes : Eirik og cafe på Majorstuen, Ruben og Fridays,partyglade svensker (som pappa sier : "Du er ikke sjuk,du er bare svensk", drikke-leker hos Eline, cafe-og vindus-shopping med Bodil, og seriøse samtaler med reflekterte personer som alex og linus. Les : IRONI, jobb på BikBok og Tullip&Tatamo, skole.


Jeg tok noen bilder på jobb i går da jeg jobbet på Tullip og Tatamo.. Sant det er verdens koseligste arbeidsplass? :

Nå skal jeg til min Alex.
Ha en super kveld! <3

3 kommentarer

ChrisFlash - Partyfikseren

10.feb.2010 kl.21:29

SV: Har sendt deg mail, så du får billetter!

Nei, det har jeg ikke. Har ikke mailen din. Hehe. Gå inn på http://health-beauty.no og registrer deg under "Registrering", og besøkende. Bruk koden "fhbh2010".

Kos deg masse! Skrik ut hvis du ser meg! hehe

ChrisFlash - Partyfikseren

11.feb.2010 kl.15:42

SV.: Det har jeg vet du! Du kan bruke samme koden som du fikk sist - den funker !

ane

11.feb.2010 kl.19:31

tusen takk :D!!

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits