Jeg tok ordtaket "å trappe ned" litt bokstavelig.

Mandag. Helgen tok av, og som bevis på det, er det bare å se på min høyre legg, venstre kne, og venstre arm. Haha, med andre ord falt jeg ned hele ute-trappen til Bodil. Det gjorde ikke vondt, men må ha sett helt cp ut.
Fredag var jeg ute med jentene (Ida, Isabell,Tilla,Cathrine,Juli og flere). Det var jo som sagt gratis for jenter. Jeg møtte på flere jeg ikke har sett på sikkert 2-3 år, så det var morsomt! 
Prøvde hardt å få kontakt med Juli, som var i sin egen verden hele kvelden. det var en connection mellom henne og danse-scenen den kvelden kan man si. Og der ble hun.

Og så ble det endelig lørdag. Jeg startet dagen med å jobbe på BikBok, og dro nesten rett til Bodil etterpå, der vi skulle feste. Og feste, det gjorde iallefall jeg! Som Eline sa til meg : "Vel, vi skjønte at det gikk mot slutten da du lå på badegulvet". Det er faktisk ikke så ille som det høres ut som!! Og det at jeg falt ned en trapp, var fordi det var glatt ute, og neste gang jeg skal på byen, skal jeg ha på meg UGGS! Jeg er iallefall den stolte eier av et blått og ett lilla ben og arm :)

Og ang.den kakekonkurransen jeg snakket om at jeg og Alex hadde : VEL! TROR DU IKKE HAN BACKET UT? Da jeg spurte om hvor kaken hans var så hadde han fææn meg ikke laget noen kake! Og jeg som lagde den største marsipankaken ever. Og det er bra til å være meg! Jeg pleier å være på muffins-nivå,så nå er jeg skuffet. Men det betyr jo faktisk at jeg vant ;)

Og så kom den etterlengtede mandagen. Ja, etterlengtede fordi jeg vil bare komme i gang med skolen og bli ferdig med denne mattematikken en gang for alle! Første skoledag, og det gikk strålende bra. Nå er det bare repetisjoner igjen, så er det eksamen. Nå skal jeg bare gjøre litt oppgaver, jogge en lynkjapp tur, og legge meg i sengen og se på de siste episodene av Desperate Housewifes. Har bare sett de 2 ganger før..I got myself hooked.Linus og Alex, like sjarmerende as always..
Hva har du gjort i helgen?
Hva synes du om mandager? Er du en av de som synes det er en forjævlig dag uten hensikt, eller ser du faktisk nye muligheter den første dagen i uken?
Jeg mener iallefall at det er en bra dag for selvpleie. Noen ganger kan helgen bli mer strevsom enn en hel uke tilsammen, og da er det godt å ha mer enn søndagen til å bli seg selv igjen. I love mondays. Just saying!

2 kommentarer

marthe ¢¾

25.jan.2010 kl.19:00

hei :D jeg har ett spørsmål på bloggen min, ville du vært så utrolig snill og brukt ett min på å svart på det? spørsmålet er nederst i inlegget mitt :D

★Line★

25.jan.2010 kl.22:52

Liker i grunnen mandag på ein måte. Da veit eg at det går mot helg igjen!

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits