Hvem vinner duellen?Saturday night, party Juli og party-bodil skal slippe helvete løs i Sagveien. Vi gleder oss til å se Linus og Alex flørte med hverandre, se Juli henge-drita, se Bodil danse ,og jeg undrer på hvilken kake som faller best i smak ; Min eller alex sin?
Hva tror du?
Vel,jeg forstår at de av dere som måtte mene at alex sin blir best, kun forsøker å være sympatisk.
Men det blir jo interessant å se, haha.

sånn her kommer duellen til å ende.... Og jeg må bare si, at jeg har helt syke skills i paint. som dere ser.

Onsdag.Fridag. Skal straks ned og ha film-maraton med Juli, men før det så skal jeg farge øyevippene mine(så jeg kanskje ikke trenger mascara mer?) og rydde i klærne mine så jeg får plass til litt mer klær. Det er ikke mer enn et par mnd siden jeg gav bort flere søplesekker med klær til Frelsesarmeen, og nå er det ta meg faen fullt igjen. Luksusproblem.
I går jobbet jeg overtid på Tulip og Tatamo, og jeg virkelig elsker å jobbe der. Det er så avslappende miljø der, og alle kundene er fornøyde. Jeg fikk skryt av designerne også :-) det er hyggelig å bli satt pris på!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits