Nyttår i Sverige, en interessant trip

Jaaa, da har man vært og feiret nyttår i Sverige!Morsomt var det iaf :D
Og jeg må le av hvor uflaks man kan ha! Da jeg og Alex tropper opp på togstasjonen kl 06.00 for å ta toget mot Oslo, er fææen meg togene innstillt pga en brann! Da måtte man ta buss, og det tok mye lengre tid. Dette resulterte i at vi måtte LØPE til Stockholm-toget fra Oslo S, og måtte betale ekstra fordi vi ikke rakk å kjøpe billetter. Halvveis på turen forsvinner varmen pga radiatorene var ødelagt, og det var bikkjekaldt. Haha.
Vi skulle bytte tog da det var 1 time igjen å reise, men toget vi skulle bytte til var 2 timer for sent. Så da måtte vi vente,igjen. Da vi endelig fikk satt oss på det siste toget, gikk det 10 minutter, og alle måtte gå av toget fordi det skjedde noe pga det var så kaldt. hahaha, så da måtte vi ta buss. Senere kom Bodil og Linus og hentet oss på buss stasjonen.
Er det mulig?
Svaret er JA.

Men som de ekte vikingene vi er, lot vi ikke dette ødelegge vår eksotiske Sverige-tur. Neste stopp var systembolaget for å kjøpe litt alkohol til nyttårsaften, og så dro vi hjem til pappa'n til Alex, (der vi bodde hele uken)der jeg fikk hilse på hele familien. Så sjukt mysigt var det! Alex fikk åpne sine julegaver og vi spiste GOD mat. Alex dro på badstu med noen kompiser, og jeg la meg for å sove.
Torsdag var det dags for nyttårsfeiring, og vi var i et idretts-lokale i Skänninge og feiret. Det var en..interessant kveld;)  Joo,før festen spiste vi 3-retters hos Alex ; Hummer til forrett, oksefilet til hovedrett og is til dessert. luksus.
Vi sovnet rundt 05.00, noe som resulterte i ekte purke-soving dagen etter. Så var det tid for å møte noen av hans kompiser, og et gledelig gjensyn med Johan!
Vi dro også en sving innom Linus der Bodil, Mons, Felix, kjæresten til Felix og en annen kompis var, og vi så på the "proposal" og spiste sjukt mkt godis. Alex sov. as usual!

Lørdag var det shopping i Linköping med Bodil og Linus, og mens killarna dro for å handle mat, shoppet jeg og Bodil som galne. Bra deal! Så fiket vi, og dro hjem en snabbis, før vi alle skulle på HUGO's! YES! Jeg elsker Hugos over nesten alt. Vi tok toget til Norrköping, møtte noen kompiser av Bodil på en fancy restaurant, og festet senere på hugo's. Søndag dro vi hjem til kalde og jævlige Norge. Og gjett hva? Da vi kom til Oslo s, gikk brann alarmen. Back to the shitluck. Så da måtte man ut, og man måtte vente lenge til man kunne ta toget hjem. Og da vi kom hjem etter et par timer, kan jeg love at alle sov god. Joo, også Emil fulgte med oss til Norge. Han skal søke jobb =)

Da takker jeg for meg,og håper alle hadde en trivelig nyttårsaften, og NSB kan brenne i helvete.<3

Og du skal ikke tro at vi ikke var cp..

Har du noen nyttårs forsetter?
Mine er å begynne å trene ordentlig (3.året jeg har dette nyttårsforsettet,haha), bruke mindre penger på klær, klare å lage mat (jeg er elendig på det punktet skal jeg si deg), få bedre humor (som folk forstår seg på), og være en BRA tante! (Broren min har fått en liten gutt, og jeg er nå stolt tante til verdens søteste lille Emil!!)4 kommentarer

Petter

04.jan.2010 kl.19:33

Aiai, her erre noen som har fått pult i jula ja. :-)

Ragnhild Bjørkli

04.jan.2010 kl.22:31

ha ha for en ufin kommentar! hørtes ut som en digg jul, arne bjarne. kos å møte deg igjen og til info ble både mamma og venninne ble svært fornøyde med julegavene fra bb ;) med vilje ingen nyttårforsetter her, de kan brenne i helvete sammen med nsb.

Arnee

04.jan.2010 kl.22:52

håhå! jaa, var kos å se deg igjen :) Selvom jeg ikke fikk snakket så mye med deg, jeg stod og var litt små-stresset på jobb. Så bra de ble fornøyde! Alt fra BB faller i smak vettu;)

Hatt en fin jul eller? Ja, det er sant. Nyttårsforsetter er egentlig de tingene man VET man ikke klarer å holde.!

Stine Helene

06.jan.2010 kl.20:49

SV: Jeg liker lugg godt jeg også, men jeg syns det er så mye vedlikehold xD Men tusen takk, nå vurderer jeg det enda mer :D

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits