O'jul med din glede. Eller?

Jaa, da var det sannelig på tide å oppdatere litt her. Jeg har vært ganske opptatt i det siste, så lite blogging. Og hva skjer med at det PLUTSELIG ble jul? Jeg rakk ikke blunke før jeg oppdaget at det var 18.desember og jeg ikke hadde handlet julegaver. Og begynte å bli litt stresset fordi jeg hadde null julestemning what so ever. Mye pga at desember har gått så fort at jeg ikke har konsentrert meg om det. Først her om dagen,da jeg og Juli var i Aron på snowboard, begynte den gode stemningen å komme. Flaks som vi hadde, kom vi en time etter at bakken hadde stengt, og vi måtte GÅ opp alle bakkene. Men det var verdt det. Herlig å stå på snowboardet igjen, det er en unik følelse første gangen hvert år ;)
Og siden det har det gått slag i slag med julegave handling, pynting, julesanger og julebaking. Og masse gløgg! (som jeg btw er den eneste personen jeg vet om som ikke klarer å lage)

Nå er det altså lille julaften. Og det er like spennende hvert år hva som hender i denne familien i de stressende tider..
mamma klarte stuntet å tenne på sitt eget hår i går da hun skulle pyntejuletreet.Ikke spør meg hvordan. Det er ting kun min familie klarer å prestere. Haha.
O jul med din glede.
jeg har jobbet i dag, og det var faktisk veldig koselig. Man pynter seg litt ekstra for å dra på jobb dagen før dagen, og  det skjer noe med folk i julen, de værste kundene blir plutselig hyggelige, og alle er blide. Og jeg må le -hver lille julaften kommer alle frustrerte mannfolk frem for å kjøpe sine første julegaver.  De står midt i butikken og ser ut som de har falt ned fra månen, og det står "skyt meg" i pannen dems. Da er det flott at det finnes noe så enkelt som gavekort.
Nå pakker jeg inn gaver, har besøk av broren min og ser på Grevinnen og Hovmesteren. Tradisjon.
Juleølet er inntatt, og møljen spist. For de som ikke vet hva mølje er, ikke spør. jeg klarer ikke å forklare det, jeg vet bare at det er gammel norsk tradisjons julemat. Som smaker dritt. (Neida, mamma)

Jeg savner den tiden jeg hadde da jeg var liten og gledet meg til julaften, og at alt fikk det til å krible i magen.
Jeg savner å ha besteforeldre som lever, spesielt i julen. det er liksom ekstra koselig med de gamle. Derfor er julen litt trist for min del, jeg tenker masse på at jeg så gjerne skulle hatt de her på julaften. Men det kommer både tanter, onkler, kusiner og brødre i morgen, så det blir nok bra! Først skal vi spise verdens beste jule lunch, og så skal jeg og pappa tenne lys på kirkegården, før vi drar til tante og onkel for å bytte gaver, og så skal jeg møte noen venninner, og Alex da :-) Deretter blir det stor familiemiddag, MASSE gaver, pappas årlige dårlige vitser (som er priceless), mammas stress for å bli ferdig, 3 nøtter til askepott, Donald og julegodter. Ah, jeg elsker julen.

Her får dere se litt av min jul, så langt :


Snowboard med verdens beste! Neste gang skal du bli med Bodil! Du kommer deg ikke unna. Haha


By tur med gode venner <3


Julebord med BikBok.

Nå skal jeg spise mat til jeg sprekker, se koselige filmer sammen med mamma,pappa og brorsjan, og sove. LANG dag i morgen. Håper alle sammen har en fin dag, og at dagen i morgen blir minst like fin!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits