Konsert, Obama og Blindern

I går var jeg på konsert med mine STORE barndomsidoler, haha. A1! Haha.  Fikk gratis billetter av søte Anette :-)
Det var ganske liten konsert, så man fikk se kjempebra. Jeg husker jeg hadde plakater av de fra gulv til tak, tilogmed i taket, om jeg ikke husker feil ;) Jeg var så psycho forelsket i Ben da jeg gikk på barneskolen, at jeg skrev fanbrev til han, haha. Jeg kunne alle sangene utenatt, og kysset tven da de var på tv. På grensen til freakshow, sier du?

På starten fikk vi møte hele bandet, og jeg drakk en greit digg og kald corona sammen med en rhandom svenske som jobbet der. De hadde nemlig laget store tårn av Corona. Jeg var i himmelen.
Jeg lo litt av meg selv da jeg dro på konserten,og følte meg passe fjortis i starten. Men hey- det var dritgøy, og det bragte tilbake gamle minner ;) På slutten,da de spilte den siste sangen, trodde jeg det skulle revne for meg. De spilte nemlig "Caught in the middle", og det var min yndlingssang som 14åring. Haha. Det er den sangen alle forbinder med a1. Jeg filmet en del, og man hører meg synge i bakgrunn.Hahaha.
Jeg hater boyband egentlig, men med disse guttene kan jeg gjøre ett unntak altså ;)

Vi dro på Dolly's og spiste pizza etterpå,og hadde det kjempekoselig. Anette bor også i Oslo,og fortalte at de hadde snudd alle bru-stenene for å se etter bomber, fordi Obama skulle komme i dag. Jeg følte jeg var i en actionfilm-scene når vi gikk ved Nathional theateret, da det stod SWAT biler på alle kanter, haha.
Jeg hadde tenkt til å sette opp telt i natt, for å ligge utenfor Grand Hotell og vente på Obama, for å se en liten snutt av nakken hans. Not.
Det er sikkert noen som gjør det, det er det værste.
Og apropo Oslo, så savner jeg så sykt å bo på Bislet at jeg vurderer veldig sterkt å flytte til Blindern studenthjem,siden jeg studerer på Bislet osv. Jeg har bare hørt positivt om det, og har jo vært endel der og sett hvor sosialt og morsomt det må være å bo der..Hmm.

Vel, her kommer litt bilder fra i går :
sdc11016
Hvem corona skal jeg velge tro...?

sdc11026edited
Ben, ja!

sdc11027editedsdc11042edited

1257229696783710

Og hvis ikke denne sangen får deg til å tenke tilbake på fjortistidens glansdager, så er det noe feil med deg :
http://www.youtube.com/watch?v=acRf6EIX4HQ

Nå får jeg komme meg på jobben, jobber til kl 21 i dag, og skal til Blindern rett etterpå og parteje! Ha en super dag, fuckfaces.2 kommentarer

Ragnhild Bjørkli

13.des.2009 kl.15:55

AHAHAHA, hvor sykt er ikke det, jeg var også dritfan av A1! likte aldri bsb eller westlife, men a1 ja det var boybandet sitt det :P misunnelig! haha

www.blonderogvodkashots.blogg.no

14.des.2009 kl.18:38

hihi ! A1 is the shit vettu :D

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits