more than life

sdc10997 kopi 2
Me, last night. Dansende på badet, til Gary Numan. Når jeg setter på musikk, skjer det noe med meg. Spesielt om jeg setter på Teddybears, Gary Numan, Empire og the sun eller Thomas Rusiak. Jeg drømmer meg bort, og alle bekymringer bare forsvinner. Det er som drugs. Jeg mener -HVA skulle vi gjort uten musikk? Har jeg tråkig på bussen -så setter jeg på musikk.  Får jeg ikke sove -så setter jeg på musikk til jeg sovner. Er jeg trist -så setter jeg på musikk for å bli glad. Og hva hadde vel et party vært uten musikk?
Jeg vil ikke tenke tanken!
Dette får meg til å tenke tilbake på Hugo's. Da jeg var med Bodil og Linus til Sverige, og dro på det beste stedet ever.
Jeg har aldri opplevd et sted som er mer laidback med så bra musikk og med så glade mennesker.
Jeg ville være der for alltid. Men hverdagen dro meg tilbake til et vinterfylt, kaldt Norge med utesteder der de fortsatt synes Scooter er kult å danse til. Asså. MEN JEG SKAL TILBAKE! Jeg reiser til Sverige over nyttår, og du kan ta meg fan på at jeg skal tilbake! :-)


Idag er en super dag. Jeg har fått testet snowboardet mitt i all snøen, jeg har trent litt, og har spist en helt sykt smooth frokost. Nå skal jeg dusje og ta sol, før jeg starter på jobb kl 17. og i morgen SMELLER det! Da er det julebord for BikBok, og herregud jeg gleder meg!  Først skal jeg til sjefen min og fikse håret og ta noen øl, så skal være ca 30-40 stk. på førfest i BikBok butikken på Magasinet! Der er vi en time,før vi skal videre til Glass for å spise og drikke champis, og så på byen! MEN HVA SKAL JEG HA PÅ MEG?? Jeg drukner i klær, men finner ingen perfekt kjole. I går stengte Alex  Carlings samtidig som jeg stengte BikBok, og vi skulle ta bussen hjem sammen. Da jeg var på bakrommet for å slukke lyset, hadde han gjemt seg i prøverommet. Og han skremte nesten livsshiten ut av meg. Jeg trodde ett øyeblikk jeg skulle dø faktisk. IKKE GJØR DET IGJEN! Iallefall, så er det en kjole fra BikBok jeg hadde tenkt til å ha på meg på julebordet. Men Alex gikk og pekte ut alt han synes var stygt på BikBok før vi gikk,.. : "den var stygg" "den var stygg", "Denne var iallefall stygg". Og kjolen jeg skulle ha på meg, var en av de han pekte ut. Change of plans!!

blackhouse8
What to wear..
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits