raindrops.

Jaaa, nå sitter jeg på skolen med Amanda og Kristiane, vi nerder litt. Og det er planen vår for kvelden. Haha.
Amanda er CP-nervøs,for hun skal ha testeksamen om 20 min. Så hun har sikkert røyket 20 røyk siden vi kom hit.
Jeg sitter og later som jeg forstår hva hun skal ha eksamen i, for å roe ned nervene hennes, men fakta er at jeg ikke har hørt om det engang :P 
Men vi krysser fingrene! 

Ja, også hadde Kristiane vært og kjøpt en STOR jævel av en melkesjokolade til meg. Jeg gledet meg, og skulle ta en bit, da jeg hadde vært så smart å legge den ved siden av pcen til Amanda, så den ble helt smeltet. Sjokoladesuppe er ikke helt det samme. Lissåm. 
Vi har også snakket mye rhandom shit mens vi har sittet her, jeg tror vi har vært her litt for lenge. Snakker om shit, så skal jeg fortelle dere hva jeg klarte å klekke ut av meg i stad da vi satt på cafe. 
Amanda er veldig glad i talefeil, og klarte å snakke om en "prakistaner" istedet for pakistaner, som det så fint heter.
Jeg lo og ropte PRAKISTANER hahahaha, Lite flaks var det at de to mennene som gikk forbi cafeen just da, var pakistanere, og gav meg mordblikk.  
Amanda mener også at man kan ligge i skje uten at det SKJER noe. Haha. Dere vil tro vi er helt cp. Men det er jo det vi er :-)

Jeg har ingen matteoppgaver igjen å gjøre, så jeg sitter her og ler av mine egne dårlige vitser,og ser ut på regnet, som minner litt mer om en tsunami nå. Gleder meg til å gå hjem i regnværet. Det er det beste jeg vet, ved siden av svineinfluensa,smeltet sjokolade, astma og Scooter. 
Det regner faktisk inn på skolen, det er litt sykt.
Nå må jeg komme meg vekk herfra,for Amanda begynner å beføle låret mitt!


Just like raindrops 
You'll feel so good upon my lips
Just like raindrops 
Even though you're a million miles away

http://www.youtube.com/watch?v=-INyhSHEeKk

raindrops

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits