Jubel i Knut Bjørhuusvei!

Nå skal jeg ta opp en veldig viktig sak.
Så viktig at verdenskrig og World Trade center kan gå og legge seg. (W.T center har vel allerede lagt seg,men dere forstår hva jeg mener!)

Den viktige saken er at Juli,Bodil,Linus og Alex nettopp har vært hos meg og sett film. Og vet dere hva?? JEG valgte film! og filmen var BRA! Det måtte bare dokumenteres! (Filmen var "The prestige").
jeg er skikkelig fornøyd med meg selv i dette øyeblikket, og feirer med å drikke øl som gikk ut på dato i 2008.
(Neida,den gav jeg til gjestene mine, jeg selv drikker en som gikk ut på dato for bare 5 mnd siden. Jeg sverger på at jeg fortalte det til dem,de drakk på eget ansvar! Så om noen blir blinde eller cp-skadet, don't blame me!)

Ellers har det vært en toppen dag. Jeg var på Jonas B. med Cathrine og Isabell i dag, og skulle egentlig dra opp til Andrea etter det. Men det ble ikke noe av,så vi dro en lynrask tur på Liertoppen, før jeg dro hjem for å ha besøk .
Mens de andre så på film og var riktig så voksne, hadde jeg og Alex snøballkrig på balkongen. Små barn,store gleder.5075192190945598641525598741132047285n
Peace out, hores.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits