Where is my mind.

With your feet in the air and your head on the ground
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse
If there's nothing in it
And you'll ask yourself

Where is my mind?


Livet mitt er en film,med meg i hovedrollen. Alle dere andre er statister. Livet mitt er litt som en oldschool B-film, men jeg liker'e. I filmen er hovedrollen en ganske forvirret liten sjel som tenker på altfor mye mellom himmel & jord, og kan gjerne ligge våken hele natten for å fundere på hvorfor og hva og hvordan og når og hvis. Hun kan også en hel masse ting. Unyttige ting dog. Og hun er egentlig ganske godtroende, og tror på det meste som blir sagt til henne. Som f.eks at leppomade er laget av ballefettet til hvalen, og at man blir fullere på skummet i ølen.
Heldigvis kan man takke seg til at man har såpass godt selvbilde at man blir nok full av seg selv,til å heller se på livet som en komedie enn en tragedie.
Men jeg sier fortsatt som Pixies, "Where is my mind"?

Nå skal jeg spise lunch med Bella og Cathrine,så tar jeg bussen opp til Andrea sweetheart for å se på kjolen hennes ! Loveish, fitthorOr!!


1574620229584401156761901140367313268419n
Rhandomness. meg og Bodil vel.
2 kommentarer

Ragnhild Bjørkli

13.nov.2009 kl.13:51

Jeg velger heller å si som black eyed peas; "where is the love?!"

www.blonderogvodkashots.blogg.no

13.nov.2009 kl.18:24

hehe jaaaa! Where is the love?!

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits