Jeg ser på de som ekte mennesker jeg.

Aller først vil jeg fortelle om noe som mest sannsynlig ikke vil interessere dere en shit ;) Men jeg vet dere leser fordet,så here it goes :

I går hadde jeg en...interessant dag.( Jeg er for tiden hjemme i Drammen ganske mye,siden jeg og Petter har flyttet fra hverandre osv. LANG historie jeg skal spare dere for;) ) Så,når jeg tok bussen hjem i går, gledet jeg meg til å kunne dusje,spise,slappe av og fikse meg før jeg skulle på Sandvika med Bodil og Linus. Jeg skulle bli hentet av Linus 17.45,og hadde derfor en time på meg. Perfekt tenkte jeg! Jeg aner fred og ingen fare, synger litt for meg selv,og tar i dørhåndtaket. Hva faen?Låst? Titter inn vinduet,det er mørkt. Ser etter bilene. Bortevekk. Ingen hjemme? Neivel,har de lagt ut nøkkel?NEI. Panikk. Ringer min kjære mamma, som er i OSLO. Ringer pappa, som er i DRØBAK. Ringer broren min som har ekstranøkkel, han er på IKEA. Fett.
Ble enig om at broren min skulle være hjemme om en halvtime med nøkkel hvis jeg ringte og sa fra. Jeg tok opp mobilen for å ringe, da den selvfølgelig gikk tom for strøm. Jeg sa banneord jeg ikke hadde hørt før selv, og gikk bort på SMAK for å i det minste få i  meg litt mat,og slå ihjel tiden til jeg ble hentet. Da spurte jeg tyrkeren som jobbet der om jeg kunne låne telefon. Etter sikkert 3 minutters forklaring om hva en t-e-l-e-f-o-n var, fikk jeg fortsatt svaret "ja,doen er der borte sa jaj". Etter miming og engelsk ordforklaringer, fikk jeg låne telefonen og ringt broren min. 17.40 var jeg inne i huset, 17.45 kom Linus. Timing :-)

Så dro vi på Sandvika og handlet julegaver, og senere på Ikea og spiste kjøttbullar! Yess! Så gikk turen til Alex, der vi så nok en dårlig film jeg har valgt ut. Det er 3.gangen på rad, og jeg får ikke lenger velge film. Haha.
Jeg har innsett i det siste at jeg er et ganske ondt menneske..Jeg og Alex hadde en interessant samtale for to dager siden (mens vi spilte Ishockeyspill som jeg EIDE i), samtalen gikk ut på at jeg kun spiller ett spill og det er The Sims. På the Sims liker jeg å drepe menneskene jeg spiller med. Jeg forklarte hvordan jeg pleide å mure inne postmannen så jeg ikke fikk mer regninger blant annet. Alex fikk sjokk, og forklarte at "Men jeg ser på The Sims personene som ekte mennesker jeg". Ok,nå når jeg skrev dette så innså jeg at det slett ikke var morsomt når man leser det. Men tro meg, det var morsomt DA. 
Nå skal jeg farge håret mitt, før jeg fikser meg til jobb kl 17.00 :-) Ha en toppen kveld,fitthorar! (no offence,det er det eneste svenske ordet jeg kan)

snapshot2009111228
Drapsmann Arne

3 kommentarer

Bodil

12.nov.2009 kl.19:34

*FitthorOR! En hora, flera horor!!

www.blonderogvodkashots.blogg.no

12.nov.2009 kl.23:01

Haha! jaja, mine svenskkunnskaper er litt halvveis ;) MEN det skal vi gjøre noe med! Lurer på hva slags ord jeg vil lære over nyttår med dere??

dullefjees

14.nov.2009 kl.02:05

fyttikatta, så søt du var på det bildet!

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits