Hugo's,svensk kebab och systemet!

Jeg befinner meg i skrivende stund i Sverige! Er her med Bodil og Linus, og må si vi har det asnice! Vi "bor" hjemme hos foreldrene til Linus, og her er det toppen skal dere vite! Vi kom frem sent på torsdag, og drar hjem igjen sent på söndag. Selvom vi egentlig vil bli her lenger. I går var vi en tur i Linköping og shoppet og koste oss, og sist men ikke minst tok vi turen innom det mye omtalte systembolaget;) moahah. Typisk meg at jeg hadde samlet alt jeg fant av det jeg syntes så godt ut av drikke, skulle akkurat betale, för jeg så at det stod skilt med "alkoholfritt" på det jeg hadde valgt ut..Så da var det å gå en runde til. Haha. Også var det bursdagen til Eilen, Bodils söster. Hun fylte 18, så det var först familiemiddag, og senere dro vi på ladies night hos Bodils kompis Linn. Der var vi 8 jenter og 1 gutt! Stakkars gutt! Jeg lärte at man ikke fikk dra derfra för man hadde drukket alt man kunne makte! Så da var det kanskje ikke så merkelig at jeg danset av meg sikkert 15 kg på Hugo's senere. Det var så göy at stakkars Bodil, danset kneet sitt ut av ledd!!
Norge kan vel egentlig henge seg i forhold til Sverige!
Endelig et sted man kan danse til litt annet enn house og fjortistechno!
Her snakker vi rock, synthpop osv. Liker'e! Det er heller ikke til å stikke under en stol at den svenske kebaben eier den norske.. Vi måtte nemlig stoppe og kjöpe nattkebab;)

Nå må Bodil og jeg fikse outfiten til i kveld, da vi skal väre banditter! Har alt nesten klart, utenom pistolene. Bodil skulle gjerne hatt vannpistoler så hun kulle skutt sprit på folk ;) Og Linus da,som skal väre Mario! Hahaha. Nei, dette må bildedokumenteres senere! Nu ska jag snakka lite shit och leka lite cool, hejdå.

Én kommentar

alex

31.okt.2009 kl.18:35

Låter som du har de asbra i Sverige =)... Puss!

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits