Pull yourself up and dance till you drop

1062518095830901156761901138026125585820n
Jump, Jump! Bodil, meg og Juli hoppet til månen forrige helg :-)
Nesten. Lissåm.. Bildet er et resultat av juli's kreativitet.

I går tok jeg turen til Bodil og Linus, der vi spilte Guitar Hero ( HAHA jeg tror jeg spilte easy, og jeg traff ikke knappene engang), hørte på digg musikk og spiste digg mat. Herlig kveld med herlige mennesker :-)
Jeg er nemlig tilbake i Drammen denne helgen, da jeg bor i foreldrene mine sitt hus for å passe dyret..De er i Hemsedal, så har hele store huset alene :-) Det er ikke trist!
Noe som heller ikke er trist, er at jeg jobbet på BikBok igjen i dag. Alltid så koselig å jobbe der, og det har det vært de siste to årene også! Hvertfall nå, når Jenny Skavlan kolleksjonen kommer! Gled dere :-)
Helgen er for min del rolig, noe jeg virkelig trenger etter forrige helg... Da feiret vi som sagt bursdagen til Bella, og det tok hardt på..Har egentlig ikke kommet meg helt enda. Haha. Skal heretter holde meg unna venninner som har kjøpt sprit.. Men vi hadde det iallefall hoppende gøy,selvom vi ikke husker noe! (se bildet over så skjønner du..)

Også er det to gla'nyheter jeg gjerne vil dele med dere! Karianne, venninne av meg som har bodd i England for å være AuPair, har nå flyttet tilbake til Noreg! Happyface! Shit jeg gleder meg til å møte deg! Hva med at du også flytter hjem fra Manchester, Lene??
Også fikk jeg selvfølgelig ikke jobben jeg ville ha på Tulip & tatamo.. Men fikk tilbud om å være modell for kjolene dems fremover. Takket selvfølgelig ja!! Jeg mener, hvem ville vel ikke det? Ikke bare at det er enn inntekt, men de kjolene har jeg drømt om å ha på meg LENGE. Jeg prøvde å hinte litt om at "HÆ?Jeg er bare 165 høy altså!" Ta en titt : www.tulipogtatamo.no , designerne er så utrolig søte, og de lager alt for hånd. Annerledes, jentete, kunstnerisk og fargerikt. 

Ha en super helg!Hva synes du om klærne?

tulipogtatamopage1

Én kommentar

Cathrine Haugan

11.okt.2009 kl.22:21

Spesielle, men søte klæ da =)

Off, ja! jeg savner skikkelig tiden fra VGS og alt tullet vi fant på! det var virkelig tider det.. happy times <3 MÅ få til å skvise inn et par dager som vi kan finne på noe. helt enig i det! vi får ta et "planleggings-møte" haha.. og finne ut når det passer for oss begge =D

A(r)ne'min =D <3

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits