Jentene mine gir folk nakkesleng..

God kveld i stua!
Har akkurat kommet meg hjem etter jobb, og nå vrenges klesskapet i ett forsøk på å finne en outfit til bursdagen i kveld. Siden jeg har mesteparten av klærne mine i Oslo, er det ingen enkel jobb skal jeg si dere.. Men tror jeg kanskje kjører en litt laidback stil :-)
Selv om jeg har flyttet til Oslo, er jeg overraskende lite ute på byen om dagen. Ikke bare pga pengene, men litt med lysten å gjøre også. Hjelp jeg oppfører meg som om jeg er 40! men uansett, byen er ikke så fristende lenger. Er som regel mer fristende å sitte hjemme med venner og se film og slappe helt av. Men når det er så mange av jentene som skal, og det i tillegg er bursdag, er det ikke snakk om noe annet! Da blir det gøy uansett.
Gleder meg utrolig masse til å se jentene igjen, og ikke minst til å feire at Isabell er fyllt 20! Boob Boom Pow!
Starter kvelden hos Juli, der vi vorser litt..Blir lite vorsing på denne kanten, da du kan slå opp ordet blakk i en ordbok, og finner mest sannsynlig bilde av meg der :-) Ja, du skjønner. Fattig student frem til november.
Så går turen til ett utested søta har leid for kvelden. Hmm..Lurer på hva de andre har på seg i kveld? De ser sikkert fabulous ut uansett! De får jo folk til å snu seg så fort etter seg at gutta får nakkesleng!

Dette ble ett kort og meningsløst innlegg. Mer innholdsrikt og kanskje til og med interessant innlegg kommer i morgen!

hva skal du i kveld?
Synes du byen er oppskrytt?

-Loveish!
1021724923382564664981564687252581617785n
skålish.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits