Det er nå det begynner..!!

Torsdag. Føles plutselig som mandag. Lang, lang mandag. Startet dagen i dag kl 05.00, da jeg ikke fikk sove lenger pga den helvetes visdomstannen jeg presenterte dere for i forrige innlegg..Den har utviklet seg til betennelse, og det er så PAIN!! Kl 08 dro jeg nedover til Student Consulting, der jeg skulle på møte kl 08.30..Og kl 10.00 skulle jeg møte opp til min første jobbdag på Lørenskog :-) Trøtt som jeg var,kjempet jeg meg gjennom maange timers kurs om Aftersales... Det var jo spennende på en måte også, men ikke når man har ligget våken hele natten pga en tann...
Ja jeg vet det, Jeg syter fælt. Men nå synes jeg synd på meg selv. Så, etter jobben kl 16.00, skulle jeg rett på BikBok for å jobbe der..Jobbet til kl 21. Så nå sitter jeg her og har ikke tenkt å røre en finger, før jeg drar på jobb igjen, kl 09.00.

Er det nå det liksom begynner? At jeg skal bli voksen? Ja, jeg er 20 år og burde kanskje tenkt dette litt før, men seriøst? Er man voksen når man er 20? Vet man i teorien blir betegnet som voksen, men inni seg? Jeg må innrømme at jeg ikke føler meg det grann voksen. Jeg bor sammen med kjæresten min, flyttet til ett nytt sted, betaler regninger, har to jobber og begynner å bli redd for tannlegen, og min beste venninne skal gifte seg... Men jeg  føler meg ikke voksen. Kanskje det har noe å gjøre med at jeg rett og slett ikke vil.
Føler du det sånn?
Når er man egentlig voksen, mener du?

Jaja, voksen som jeg er, så skal jeg nå sette meg under pleddet og se på Torsdags kveld fra Nydalen, og synes enda mer synd på meg selv. Liker'e!
Sov godt da søtinger <3
8829124880150358113357642827059021691128n
Vi er hvertfall ikke voksne :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits