Gratis makeup/parfyme,og smertehelvete.

Håper dere også har en like super start på dagen som jeg :-) Solen skinner her på Bislett, og høstluften er frisk og fargerik. Nå skal ikke jeg snakke som om jeg er programleder i National Geographic, men ville bare understreke at jeg faktisk setter pris på noe ;) Nå har jeg vært våken i ett par timer, og tatt en aldri så liten treningsøkt. Så skal jeg straks møte min kjære mamma og tanten min, som er i Bogstadveien. Altså 5 min unna meg ca..
Skal på kafe og shoppe litt, og så skal vi innom meg.
I går var jeg og Petter en tur i sentrum og spiste på Fridays, men først måtte jeg bare svinge innom ett par parfymerier. Hvorfor?
Jo, fordi jeg samler på parfyme-prøver og foundations prøver. Haha, kall meg gjerne gjerrig. For det er jo nettopp det jeg er. Slike prøver er jo genialt. Du får lang tid til å bestemme deg for hva slags parfyme som egentlig passer deg, og de koster deg ingenting. Og når det gjelder foundations prøvene, så er det faktisk utrolig mye man får. Det holder i kanskje 1-2 mnd (forskjellig fra sted til sted selvfølgelig). Nå skal jeg ikke klage, for jeg har tross alt Warner kortet, som gir meg 40 % på klær og sminke i en rekke butikker (fordi jeg jobber i BikBok, altså Warnerkjeden..), men alt som er gratis er fortsatt ikke feil.
Er du også sånn som meg, som tar noen sånne snarveier?

Jeg kan også meddele dere den flotte nyheten at jeg har fått visdomstenner som virkelig ikke vil meg noe godt! Den ene tannen gjør så vondt, at jeg må til tannlegen for å trekke den neste uke. Jeg  har aldri hatt tannlege skrekk, men nå føler jeg presset..Det har hovnet opp, og det gjør så vondt at jeg ikke klarer å tygge på den ene siden.. Så det ser jo lurt ut... Ser ut som en ku som drøvtygger :-)

Håper tennene deres er snillere enn mine, og at dere får en strålende dag i det friske høstværet <3

snapshot20090930
Dagens outfit : Petters Napapuri tskjorte :-)
Det er morgen tskjorten min og jeg ELSKER den.

5 kommentarer

Tilla Madeleine

30.sep.2009 kl.13:49

sv: Haugen Toppen avlastnings hjem for psykisk funksjonshemmet barn, ungdom og voksene :-)

★Line★

30.sep.2009 kl.14:43

Lykke til med tannlegen neste uke! Håpe din tur blir betre enn min

Dullefjees

01.okt.2009 kl.07:18

Det heter Napapijri, ikke Napapuru vennen<3 Søt i store t-skjorter da:)

StineH

01.okt.2009 kl.21:41

Du er gjerrig, det er jeg og!! Synd de prøvene ikke varer lengre:P

Og ja...Jeg tok ALLE 4 visdomstennene på engang! SLÅ DEN!

Lykke til da;)

www.blonderogvodkashots.blogg.no

01.okt.2009 kl.22:32

åja. HAHA mener du det?? Jeg har sagt det i alle år. Herregud!!

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Oslo

oppsummerer alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Ikke ta meg seriøst.. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits