Me Today.Dagens it-liste.

Hender det at du har dager hvor du kunne ønske du ikke hadde stått opp av senga? Dager hvor du føler håret ditt ser ut som tupeen til Karl I. Hagen, bussen gjør en bråsving, og du er sikker på at det bare er for å irritere akkurat deg, du tråkker i den største søledammen, får strøm fra pcen,og alle rundt deg er der for å gjøre dagen din sur.
Men, så plutselig får du dager hvor alt går strålende. Solen skinner om kapp med hummøret ditt, du føler deg som verdens peneste, yndlingsskoene dine er på salg, du får koselige meldinger, og du har lyst til å kysse hun sura dama bak kassen, som du egentlig hater, på kinnet.
Sånn går dagene mine : Opp og ned. Det påvirker hummøret, og det er så SYKT slitsomt!
Har du også sånne dager hvor alt går opp og ned? Det er jeg sikker på du har. Det har vel alle, eller?
Tilog med...Paris Hilton! Og husk, om alt ser perfekt ut på utsiden, er det ikke alltid det er like perfekt på innsiden.
Derfor må vi alltid passe på å være "mot andre som du selv vil at andre skal være mot meg". Der har jeg masse å lære gitt!! Spesielt ovenfor min stakkars samboer. Han får virkelig gjennomgå om dagen. :-) Sorry, Pettern<3

Men jeg har i bunn og grunn ingenting å klage over. Jeg fikk drømmeleiligheten, og bor der med verdens snilleste kjæreste, jeg har noen fantastiske venner og familie som alltid stiller opp, det går strålende på skolen, Og JEEJ!! Jeg har fått meg ny jobb!! Hvor sier jeg ikke enda, før jeg er kommet ordentlig i gang, og jeg er sikker på at jeg ikke får den andre jobben, på Tullip Og tattamo <3 (en norsk klesdesigner butikk, som produserer alle klærne sine for HÅND! Jeg var i møte med de ansatte og designerne forrige uke, og krysser fingrene!), men det er iallefall på Lørenskog!
Virker som om ting begynner å gå ganske min vei nå.

Så, dagens lille regel : Om jeg brenner middagen, om jeg går glipp av Hotell cæsar, om jeg ikke får de søte beige uggsene(som jeg by the way SKAL ha..), om jeg får strøm av pcen eller en kunde bestemmer seg for å være skikkelig balle mot meg, så skal jeg bare tenke på dette :
anesverden2page0

- Kjærlighet
- Starbucks Frappuchino.. namm<3
- Jeg kan endelig ta i bruk de forede Ed Hardy skoene mine!
- Yoga og pilates
-  Cupcakes!! (og alt annet som kan bakes)

...så blir jeg i godt hummør igjen :-) Nå skal jeg ta kveldens treningsøkt, og så skal jeg se på "The Boat That Rocked" med Pettern.
Fred ut.

2 kommentarer

Sunniva Elise

28.sep.2009 kl.23:08

Uff, du er ikke den eneste med humørsvingniner :)

MizzBelle

29.sep.2009 kl.18:34

Så bra og morsomt du skriver =) Sitter og smiler når jeg leser innleggene dine

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Drammen

Ane er navnet! Her oppsummeres alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits