New in town,festival og fridag

Long time no see! Nå er jeg på plass i leiligheten, og har ENDELIG funnet ett sted i leiligheten der internett virker. Hurra! Så nå blir det blogging på meg igjen. Det har skjedd skremmende lite i det siste ; Ett par bursdager, venninnekvelder,middager,innflytting og jobbing. Men nå har jeg altså kommet meg ordentlig på plass på Bislett, og skolen starter på mandag. Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er at skolen ligger 500 meter fra leiligheten! Jeg er drittlei av tog, tbane,trikk og buss.. ;P Tbane har jeg forresten utviklet stor respekt for,da jeg en gang i vår satt fast benet mellom bakken og vognen. Da følte jeg meg som en ekte bonde,som ikke engang vet at det faktisk er en glippe der.

Anyways. I dag har jeg fri!! Og det må feires. Feire vil si å ta massivt masse sol, trene, farge håret, og se på Lipstick jungle. Og hvis jeg gidder,skal jeg være husmor i dag også. I går ble det Bislett kebab......Så har litt dårlig samvittighet ;)
Jeg skal faktisk hjem til mamma & papa i helgen,og slipper å lage mat ett par dager. Det liker vi. Det er jo tross alt den beryktede elvefestivalen i Drammen, og i kveld skal jeg,Juli og Bodil en tur ut for å se på livet. Lørdag er det åpnevakt på jobben,og så skal vi til Andrea og Ole. Søndag er det reunion med Karianne!! Det blir tårevått,føler jeg ;P
Med andre ord,så har jeg helgen ganske fullbooket.

Hva skal du i helgen?
Skal du på elvefestivalen, eller har du vært på noen festival i sommer?

Love, sign

leilighet1
Her sitter jeg i skrivende stund og koser meg. Hva gjør jeg forresten oppe nå??
Jeg har fri og har vært oppe siden kl 8... Det er ikke normalt til meg å være!

Én kommentar

Eilen

21.aug.2009 kl.16:20

Koselig!
Jepp har tenkt meg en tur på elvefestivalen. Men vet ikke helt når ennda. :) Kos deg masse i helgen, søta! :*

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Drammen

Ane er navnet! Her oppsummeres alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits