It's a bitch.

Tirsdag,og det føles som hele uken har gått alt. Hvorfor går tiden alltid så mad sakte når man gleder seg til noe? Det jeg gleder meg til,er å flytte inn i leiligheten i Oslo. Oslo,baby!Can't wait!!
Lørdags morgen starter altså flyttingen for fullt! Da skal hvertfall alle praktiske ting inn, og jeg skal sove min første natt der. (Og ha besøk av Juli og Bodil på kvelden)
Sånn ellers så går "vente tiden" med til å pugge vettet av meg på matte, jobbing, og Petter. Jeg har blitt skikkelig nerd.
Så hvis jeg tar på meg ett par store briller, drar frem astmamedisinen min og leser dagens næringsliv på bussen,så har jeg en ny identitet som N.E.R.D. Jeg har faktisk aldri hatt mer lyst til å lykkes i noe,som jeg har nå. Jeg skal ikke bare få stå-karakter, men jeg skal ha en 5er! minst! (Jeg har alltid hatt minste karakter i matte,så for meg er det STORT steg å ta, but I'll get there!)
Jeg får forresten fullt stipend til skolen, så YES! Da kan jeg leve på litt annet enn brød og vann. Neida..Men det var en lettelse! Studerer du i Oslo? Hvordan er det å studere der?
Eller kanskje du studerer ett annet sted(isåfall hva)?

Om noen dager kommer forresten Karianne hjem!! Hun har bursdag, og Juli og jeg planlegger noe helt spesielt til henne! Jeg kan tenke meg at du leser dette,Karianne, så mer sier jeg ikke ;)
Og Lene har kommet tilbake fra England også,men hun stakk fra oss igjen, til Hvaler :( KOM TILBAKE!
Så nå blir det jeg og Juli som prater hull i hodene på hverandre. Også har jo Bodil kommet hjem fra Sverige og !
Vi var forresten på Pigen i går, før jeg møtte broren min,mamma og pappa. Broren min hadde nemlig bursdag.
Ahh, jeg elsker sommer!  Bare synd den snart er over...
getattachment
Meg, Juli og Karianne

n59520178719148368293  kopi
Lene sminker juli. That's what friends are for ;P

Puten kaller. nights.sign3 kommentarer

Gina

12.aug.2009 kl.01:35

sv: Ja, jeg lider ofte av å være nattemenneske hvis jeg sover på dagen, noe jeg som regel alltid gjør! Man blir liksom ikke noe trøttere utover kvelden heller, for det er jo ikke stort å finne på her man sitter foran pcn.......

Hatt en fin ferie? ;-)

Gina

12.aug.2009 kl.01:52

sv: Ja, da er du iallefall dømt til å sitte våken inatt, huff! Hadde et sånnt koselig besøk forrige dagen selv, av øyestikkere, de svære ekle med vinger. Da hadde jeg et lite panikk anfall, kan man si. Så gøy da, hvor i Hellas var du? Jeg var jo i tyrkia en uke, og koste meg masse. Ellers har det vært jobb på meg og. Hvor jobber du hen, og hvordan blir det når du flytter til Oslo ?

Kristina

12.aug.2009 kl.10:20

sv; Jeg vet!! :D I spektrum 5. desember :)

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Drammen

Ane er navnet! Her oppsummeres alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits