Jeg har fått varige mèn!

Ja, det har jeg virkelig! Frykten sitter i meg enda! Jeg har nå AKKURAT kommet hjem fra Hellas, og jeg snakker ikke om flyturen, eller om selve reisen. Jeg snakker om dagen i går. Jeg skylder på ett stakkars,lite esel. Det er ikke ett ukjent faktum at jeg er livredd høyder, noe jeg nok en gang fikk erfare i går, da vi var på en VAKKER øy med navnet Lindos. Øyen var nydelig, og det krevde en to timers båttur ut dit, med masse flott å se på veien. Lindos er den eldste delen av Rhodos,med ett PARADIS av en strand, og bare hvite hus, med en eldgammel borg på toppen av fjellet. Så langt, så bra. Så kom sjokkbeskjeden om at vi måtte ri på esel for å komme oss oppover.....Jeg ante fred og ingen fare da jeg satt meg opp på eselryggen,og jeg hadde aldri trodd jeg kom til å gjøre noe lignende etter kamel-opplevelsen i Egypt. Men lite ante jeg om at veien opp dit vi skulle, var bratt, glatt, og ganske lang. For ikke å snakke om at det var veeldig høyt,med stup på den ene siden. Og det eslet jeg satt på, fant ut at det ville vingle ekstra langt utpå den kanten,og gjerne sparke fra seg og løpe litt så jeg nesten falt av. Jeg skreik banneord jeg ikke visste eksisterte engang, og jeg var sikker på jeg skulle dø! Litt ironisk at det eselet jeg satt på var av sånn ca. dverg-sorten, og det må ha sett hysterisk morsomt ut for alle de ca.50 menneskene jeg "kjørte" forbi. Det var jo ikke eselet jeg var redd for! Jeg satt så stiv av skrekk på den esel ryggen,at jeg har påført meg strekk i nakke og rygg, og jeg føler meg ganske stolt over¨at jeg skreik "mamma jeg vil av" så hele Rhodos hørte meg. Jeg er den modigste jeg kjenner.

Fortsettelse følger, skal straks oppdatere mer om ferien,for bortsett fra dette, har jeg hatt det helt fantastisk!! More to come  :-)

Har du ridd på esel?

Love, sign 
(Prøv å google Ane på google.com,bilder, og det dukker opp en hel del esler. Tilfeldigheter I hope?)

2 kommentarer

Gina

19.jul.2009 kl.19:33

Haha:)
Har ridd på esel da jeg var liten:)

Martine

21.jul.2009 kl.17:07

Jupp , jeg har ridd poå et:D

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

20, Drammen

Ane er navnet! Her oppsummeres alt hva livet byr på, i en slags dagbok. Om jobben på BikBok, mote, kjærlighet,sterke meninger, trening, tips og livet generellt. Er fra Drammen, men bor nå i Oslo.

Kategorier

Arkiv

hits